Baraja: "Demà jugarà Jaume, té experiència i hi ha que confiar en el seu nivell"

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2023/08/RUBEN-BARAJA.jpeg

El València es prepara per a un partit determinant en la seua lluita per mantindre viva l’esperança europea. Amb la necessitat imperiosa de sumar tres punts, en la roda de premsa prèvia al xoc, Baraja, davant la pregunta sobre l’alineació de la defensa, ha afirmat: ‘Poden jugar els tres (centrals), qualsevol d’ells. Yarek, Cenk i Mosquera’.

En abordar la importància del partit contra l’Alabés, el tècnic va expressar: ‘No tinc la sensació que siga una final. Els demane i exigisc als jugadors el que significa aquesta camiseta i a casa ens ha somrigut el resultat en positiu. Guanyar aquest partit no té un premi final encara‘.

Quant a l’estat físic de Yaremchuk, Baraja ha assenyalat que el davanter ‘està millor, va un poc just de treball encara. Veurem d’ací a demà. Està amb ganes. No canvia res, sempre venim jugant eixe 4-4-2.’ Sobre els últims rumors de possibles eixides de jugadors com Mosquera, el tècnic ha sigut clar en la roda de premsa: ‘No tinc eixa informació i no perdré el temps en eixa mena de coses’.

Baraja va confirmar també la titularitat de Jaume en porteria i va destacar la importància de mantindre la concentració defensiva: ‘Una de les nostres grans virtuts és que concedim poc i estem organitzats. És una de les nostres millors armes. En el partit de demà hem d’estar bé arrere i ser forts. És important per a estar prop de puntuar.’A més, l’entrenador ha valorat la possibilitat que alguns dels seus jugadors siguen convocats per les seues seleccions:Crec que és una cosa que pot donar-los motivació per a estar en la llista. Tenim diversos jugadors que tenen possibilitats d’anar amb la selecció i espere que ens ajude a aconseguir la seua millor versió. Yaremchuk, Cenk, els olímpics, Giorgi, Gayà…ho veig positiu.’

The post Baraja: “Demà jugarà Jaume, té experiència i hi ha que confiar en el seu nivell” appeared first on Blanquinegres.com.

×